Over Ten Brinke Advies

Ten Brinke Advies is een adviesbureau op gebied van vastgoedonderhoud voor de particuliere en zakelijke branche. Wij zijn specialist op het gebied van meerjaren onderhoudsplannen, technisch beheer en het verduurzamen van vastgoed in Nederland. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten met praktische oplossingen.

Visie + missie

Wij streven naar het continu verbeteren en optimaliseren van onze diensten. Een echte toekomstwaarde creëren voor onze opdrachtgevers, dat is wat Ten Brinke Advies doet!

Samenwerkingsverbanden

Wij geloven in de kracht van samenwerken met vaste partners / specialisten door het verbreden van kennis, kunde en flexibiliteit wat een meerwaarde voor u als klant oplevert. Maar wij doen dit wel onafhankelijk!

Om u met onze diensten zo breed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met gelijkgestemde specialisten die onafhankelijk zijn en dezelfde kernwaarden nastreven als wij. Over onze samenwerkingsverbanden zijn wij dan ook altijd volledig transparant. Wij zijn overtuigd dat onze samenwerkingsverbanden u als klant een meerwaarde oplevert in tijd, geld en kwaliteit!