Benieuwd welke stappen u moet ondernemen om uw woning gasloos te maken? Wij ondersteunen u graag.

MijnWoningGasloos.nl is een initiatief van Ten Brinke Advies en ondersteund particulieren met de plannen voor het verduurzamen van hun woning.

De Rijksoverheid wil de CO2-uitstoot in Nederland verminderen door over te stappen op duurzame energie. Daarom kunt u vanaf 2050 in principe niet meer koken op gas of stoken op aardgas. Dan kan dit alleen nog met duurzame installaties.

MijnWoningGasloos.nl onderzoekt samen met u de mogelijkheden om dit te realiseren!

Tijdens een overleg + opname op de locatie (+- 4uur) worden alle mogelijkheden onderzocht en verwerkt in het adviesrapport. In het rapport worden de volgende zaken uitgewerkt:

  • Uw kenmerken van de locatie worden weergegeven, zoals gegevens over de huidige installaties, bouwkundige kenmerken, bouwjaar, inhoud, vloeroppervlakte, huidige energieverbruik, aansluitingen etc.
  • Ook zal er een vergelijking gemaakt worden van de huidige energieprijzen, op deze manier weet u of u op basis van de prijzen nog een besparing kunt behalen door via een andere leverancier in te kopen.
  • Alle energie besparende maatregelen worden uitgebreid weergegeven met een persoonlijk advies, verwachte investeringen, verwachte besparingen en terugverdientijden.
  • De verschillende subsidies en duurzame geldleningen worden weergegeven die voor u interessant zijn.

U kunt op basis van het rapport eindelijk de offertes gaan opvragen en gaan investeren om de maatregelen daadwerkelijk door te voeren.

Benieuwd naar de kosten van het traject? Stuur dan uw huisadres + huisnummer door naar advies@mijnwoninggasloos.nl en dan hoort u z.s.m. van ons wat de kosten zijn.