Benieuwd welke stappen u moet ondernemen om uw woning gasloos te maken? Wij ondersteunen u graag.

MijnWoningGasloos.nl is een initiatief van Ten Brinke Advies en ondersteund particulieren met de plannen voor het verduurzamen van hun woning.

De Rijksoverheid wil de CO2-uitstoot in Nederland verminderen door over te stappen op duurzame energie. Daarom kunt u vanaf 2050 in principe niet meer koken op gas of stoken op aardgas. Dan kan dit alleen nog met duurzame installaties.

MijnWoningGasloos.nl onderzoekt samen met u de mogelijkheden om dit te realiseren!

Tijdens een overleg + opname op de locatie (+- 4uur) worden alle mogelijkheden onderzocht en verwerkt in het adviesrapport.

In het rapport worden de volgende zaken uitgewerkt:

  • Uw kenmerken van de locatie worden weergegeven, zoals gegevens over de huidige installaties, bouwkundige kenmerken, bouwjaar, inhoud, vloeroppervlakte, huidige energieverbruik, aansluitingen etc.
  • Er zal een vergelijking gemaakt worden van de huidige energieprijzen, op deze manier weet u of u op basis van de prijzen nog een besparing kunt behalen door via een andere leverancier in te kopen.
  • Er wordt een grafiek weergegeven waardoor u kunt zien welke apparatuur in precentages elektriciteit of gas verbruiken in uw woning.
  • Alle energie besparende maatregelen worden uitgebreid weergegeven met een persoonlijk advies, verwachte investeringen, verwachte besparingen en terugverdientijden.
  • De verschillende subsidies en duurzame geldleningen worden weergegeven die voor u interessant zijn.

U kunt op basis van het rapport eindelijk de offertes gaan opvragen en gaan investeren om de maatregelen daadwerkelijk door te voeren. Ook bij dit traject ondersteunen wij u graag.

Benieuwd naar de kosten van het traject? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur uw huisadres + huisnummer door naar advies@mijnwoninggasloos.nl en dan hoort u z.s.m. van ons wat de kosten zijn.

bijv. Pieterstraat 23, 7734 Pietersdam
Bijvoorbeeld hoekwoning, vrijstaand etc

Privacybeleid Mijnwoninggasloos.nl